Greek
Ακολουθήστε μας στο:

Red Dot Design Award 2014

 

BTL received one of the most respected worldwide award in product design for its physiotherapy and aesthetic devices. Combining revolutionary technology and engineering with timeless contemporary design, BTL physiotherapy products BTL-4000 Premium and BTL-6000 High Intensity Laser (as well as BTL-6000 SWT Topline and BTL-6000 Lymphastim Topline) had convinced the 40 member expert panel and won the famous Red Dot Product Design award. 
VanquishProtégé Intima and Protégé Elite became successful devices from BTL´s aesthetic portfolio.

 

Red-Dot-award_2014_v4_nd

Red Dot DESIGN AWARD
Το βραβείο σχεδίασης Red Dot είναι ένα διεθνές βραβείο σχεδιασμού προϊόντων που απονέμεται από το Κέντρο Σχεδιασμού του Nordrhein Westfalen στο Essen της Γερμανίας. Από το 1955 κάθε χρόνο ιδιαίτερα επιλεγμένα κριτική επιτροπή ανακοινώνει τα καλύτερα σχέδια σε 3 κατηγορίες: σχεδίαση προϊόντος, υπηρεσίες σχεδιασμού και έννοιες του σχεδιασμού. Οι νικητές παρουσιάζονται σε μεγάλο τελετουργικό και βραβευμένα προϊόντα εκτίθενται στο Μουσείο Σχεδιασμού Red Dot, πρώην ιστορικό Zollverein Coal Mine Βιομηχανικό Συγκρότημα στο Έσσεν.

BTL
Η εταιρεία BTL ιδρύθηκε το 1993. Επί του παρόντος, BTL είναι ένας από τους παγκοσμίως & rsquo? S μεγάλους κατασκευαστές ιατρικού εξοπλισμού και αισθητικής. Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε τρία διαφορετικά τμήματα της αγοράς αυτής:. Φυσικοθεραπεία, καρδιολογία και την αισθητική ιατρική
Τα προϊόντα BTL για τη φυσική θεραπεία που αντιπροσωπεύεται από ηλεκτροθεραπεία, λέιζερ, υπερήχους και θεραπευτικών συσκευών μαγνητο. Οι τελευταίες μας καινοτομίες περιλαμβάνουν shockwave η θεραπεία, διαθερμία και σειρές προϊόντων υδροθεραπείας.
Η BTL αισθητική ιατρική διαίρεση παράγει τεχνολογία αιχμής για την διαμόρφωση σώματος, σύσφιξη του δέρματος και μείωση των ρυτίδων.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
BTL-4000 PREMIUM είναι μια συσκευή για την electro, το υπερηχογράφημα και η θεραπεία με λέιζερ. BTL-6000 Laser υψηλής έντασης είναι επαναστατική τεχνολογία που βασίζεται στη δοκιμασμένη αρχή της θεραπείας χαμηλού επιπέδου λέιζερ (LLLT). Υψηλής ισχύος έως 12W επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση ιστού για απεριόριστο θεραπεία του πόνου.

Δελτία Τύπου

ΣΥΜΒΑΣΗ συσκευών για αισθητική χρήση
Η νέα PROTÉgÉ ELITE προσφέρει διαρκή μείωση των ρυτίδων και την αναζωογόνηση του δέρματος. Η PROTÉGÉ INTIMA αποτελεί το πρώτο σύστημα για τις μη χειρουργικές μη επεμβατική ανάπλαση του αιδοίου και σεξουαλική ενίσχυση της ικανοποίησης. VANQUISH είναι μια επαναστατική μη-επαφής Επιλεκτική RFTM Σύστημα για μη επεμβατικές θεραπείες περιγράμματος του σώματος και την αφαίρεση του λίπους. Χωρίς πόνο διαδικασία και τέλεια συμμόρφωση του ασθενούς είναι προσαρμοσμένη στις σύγχρονες ανάγκες της κλινικής πρακτικής.

Δελτία Τύπου